ŠKOFJA LOKA

Domov  ❯ Nepremičnine  ❯ Prodaja  ❯ ŠKOFJA LOKA
168.768,52 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Stanovanje
Tip: 4-sobno
Lokacija: Gorenjska, Škofja Loka
Velikost: 93.4 m2
Nadstropje: P/3
Leto: 2017
Energ. razred: A2: od 10 do 15 kWh/m2a
Natisni   Priporoči prijatelju

93,4 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2017, 60 m2 zemljišča, P/3 nad., prodajamo 6 stanovanj v vila bloku. Stanovanja so energetsko varčna - kombinacija toplotne črpalke, rekuperacije in plinske peči. Ogrevanje je talno z 20 cm fasado in 3 slojno zasteklitvijo. Prednosti so kvalitetno grajeni objekti, odlična tlorisna razporeditev prostorov in lokacija v idiličnem okolju, ki ponuja vse kar potrebujete. Cena zunanjega parkirišča 5475 EUR, notranje parkirišče stane 9855 EUR, prodamo. Cena: 168.768,52 EUR

TEHNIČNI OPIS

Konstrukcija

Stene - Nosilne stene pritličja in v ostalih nadstropjih so armirano-betonske debeline 20 cm. Obodne stene bodo na zunanji strani obdelane z 20 cm debelo toplotno izolacijo in zaključnim finalnim fasadnim slojem. Predelne stene med stanovanji, ki so v stiku, so izdelane iz armiranega betona debeline 20 cm in dodatno obdelane s toplotno in zvočno izolacijo 5 cm na vsaki strani. Stene med posameznimi prostori stanovanja pa so montažne gips-karton predelne stene na podkonstrukciji, debeline 10cm.

Medetažne konstrukcije – Izvedena je armirano betonska plošča debeline 15-20 cm. Nad ploščo je položena toplotna in zvočna izolacija, PVC folija ter armirani estrih. Vse armirano betonske plošče so debeline 15-20 cm razen talne plošče, ki je 30 cm.

Obdelava in materiali

Obdelava fasade - Fasada objektov je obdelana s fasadnim mineralnim paroprepustnim slojem na izravnalni cementni podlagi. Objekti so na fasadi izolirani s toplotno izolacijo debeline 20 cm. Finalna obdelava fasade je fasadna barva v niansah po določeni shemi. Fasada je v kombinaciji s fasadnimi paneli v enostavno, moderno zasnovani kompoziciji.

Talne površine - Vse talne površine stanovanjskih enot v etažah so prekrite s parketom, oziroma keramiko na cementnem estrihu. V vhodnem prostoru vsakega objekta in v kopalnicah vseh stanovanj je izvedena keramika, v bivalnih prostorih pa kakovosten parket za talno gretje.

Stene - Notranja stran obodnih zidov je popleskana v barvi po določe ni shemi, enako kot predelne stene med notranjimi prostori. Vse notranje stene so kitane in pobarvane.

Terasa – Vsa stanovanja imajo lastne terase in atrije. Terase so klasične izvedbe. Vsi kovinski deli konstrukcije ograj so protikorozijsko zaščiteni. Tla teras so v kombinaciji pesek-les oziroma tlakovana z vodoodporno keramiko.

Komunalni priključki

Kanalizacija - Odvajanje komunalnih odpadnih voda je izvedeno v obstoječi kanalizacijski sistem. Za potrebe fekalne kanalizacije je izveden sistem odvajanja kanalizacije iz objektov. Za potrebe meteorne kanalizacije je izveden sistem odvodnjavanja meteorne kanalizacije s strehe objekta in površine okoli njega.

Vodovod – Oba objekta sta priključena na obstoječe javno vodovodno omrežje NL DN 100 mm, skladno z zahtevami upravljavca vodovoda. Vsaka stanovanjska enota, tudi dupleksi, ima ločena vodomerna mesta.

Elektro – Oba objekta sta priključena na obstoječe javno elektrodistribucijsko omrežje. Elektro omarica je nameščena na dostopnem mestu pred objektom. Vsaka stanovanjska enota, tudi dupleksi, imajo ločena elektro merilna mesta. 


Želim več informacij/ogled